Carlos Bacca stannar i AC Milan även nästa säsong?

Carlos Bacca stannar i AC Milan även nästa säsong?

Carlos Bacca stannar i AC Milan?

Spelarens agent Sergio Barilla säger till Estadio Deportivo att Carlos Bacca trivs i Milan och att spelarens ser sin framtid i den italienska storklubb.

Carlos Baccas framtid har varit på tapeten vid flertalet tillfällen. Lag från Europa och Kina jagar spelarens signatur och 29-åringen har vid flertalet tillfällen sett ut att vara på väg att lämna AC Milan. Enligt spelarens agent är sanningen en helt annan och i en intervju med Estadio Deportivo säger agenten Sergio Barilla att hans klient stannar på San Siro.

– Carlos trivs bra, han vill vinna italienska cupen och kvalificera sig till Europa League. Vi pratar ofta med Milan och Carlos tankar ligger endast på att spela för Rossoneri under en längre tid. Han kommer att spela i Milan sålänge inte någon av parterna ändrar sig, säger agenten och fortsätter.

– Många klubbar har frågat om honom, även från Kina i januari men Carlos sa då att han endast ville stanna i Milan. Klubbarna har kontaktat oss igen inför sommaren och det är normalt att en stor spelare som Bacca jagas av flera klubbar.

Carlos Bacca har även ryktats ha problem med Mario Balotelli, något som Barilla förnekar:

– Problem med Balotelli? Det finns ingen sanning i det alls.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply