Bayern München och Real Madrid sägs jaga Carlos Bacca

Bayern München och Real Madrid sägs jaga Carlos Bacca

Carlos Bacca på Bayern och Real Madrid önskelista

Enligt både tyska och spanska medier ska Carlos Bacca vara ett namn som följs av flera storklubbar runt om i Europa, speciellt av Bayern München och Real Madrid.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat om att Bayern München vill sno Carlos Bacca framför Premier League-duon. Även Real Madrid sägs jaga spelaren som kom från Sevilla till AC Milan i somras. Denna säsong har det blivit 13 mål och 2 assist i 27 matcher i Serie A men även om flera klubbar är ute efter colombianen säger hans agent att han är lycklig med livet i Italien

– Det är väldigt trevligt att flera klubbar i Europa följer honom, det är normalt att storklubbar jagar duktiga anfallare och Bacca är en av dem. Han är en av de bästa i världen men har kontrakt med Milan. Han trivs väldigt bra i laget och fokuserar endast på Coppa Italia-finalen och de matcher som kvarstår av säsongen. Han är väldigt glad över att laget har tagit sig till final i italienska klubben och han ser fram emot att försöka vinna en titel med Milan. Förutom det vill han även ta Milan till Europaspel nästa säsong. Om Carlo Ancelotti vill ha honom? Jag vill inte skapa kontroverser och kommer därför inte att säga några specifika klubbar, men jag kan säga att det finns många klubbar som vill värva honom, säger spelarens agent Sergio Barila.

Carlos Baccas kontrakt med AC Milan går ut sommaren 2019.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply