Uppgifter: AC Milan vill förlänga med Gianluigi Donnarumma

Uppgifter: AC Milan vill förlänga med Gianluigi Donnarumma

Nytt kontrakt för Gianluigi Donnarumma

Den 17-årige målvakten har varit en de positiva överraskningarna denna säsong och nu vill Milan förlänga spelarens kontrakt samt ge honom en löneförhöjning.

Gianluigi Donnarumma har imponerat denna säsong för AC Milan. Målvakten som endast är 17 år har redan tagit en odiskutabel startplats i det rödsvarta laget och är en av anledningarna till att man endast ligger en poäng från Europa League-plats.

För att behålla målvakten och hindra storklubbar från andra länder i Europa från att försöka köpa loss Donnarumma ska klubbledningen nu ha bestämt sig för att erbjuda supertalangen ett nytt kontrakt. Förslaget som klubben kommer att lägga fram till 17-åringen ska enligt La Gazzetta dello Sport att vara ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019 samtidigt som lönen kommer att höjas. Tidningen avslöjar ingen summa som spelaren kan komma att tjäna men för tillfället tjänar spelaren mindre än en miljon euro per år, en siffra som han nu kommer att överstiga om han väljer att skriva på det nya kontraktet.

Samtidigt kommer även uppgifter om att en kinesisk investerare vill köpa 99% av Serie A-klubben, men det är fortfarande oklart hur mycket man är intresserade av att erbjuda för den rödsvarta klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply