Uppgifter: Pep Guardiola vill värva Manuel Neuer till Manchester City

Uppgifter: Pep Guardiola vill värva Manuel Neuer till Manchester City
bet365

Manuel Neuer till Premier League?

På fredagsmorgonen kommer Daily Mirror med uppgifter om att Pep Guardiola ska vilja ta med sig Manuel Neuer från Bayern München när han ansluter till Manchester City i sommar.

Fredagens transferbomb innehåller Pep GuardiolaManuel Neuer och Manchester City. Det är tidningen Daily Mirror som kommer med uppgifterna om att den spanska stortränaren vill ta med sig Neuer till sin nya klubb. De båda sägs ha en väldigt bra relation då de jobbar tillsammans i Bayern München och nu kan de båda ta samma väg till Premier League och Etihad Stadium.

Något som redan är klart är att Pep Guardiola tar över Manchester City i sommar. De båda parterna har redan offentliggjort övergången och som ersättare till Guardiola i den tyska storklubben kommer Carlo Ancelotti att ta över tränarposten på Allianz Arena. Italienaren kan dock komma att nobbas på lagets stjärnmålvakt Manuel Neuer. Enligt Daily Mirror ska Guardiola vilja ha med sig burväktaren till England samtidigt som han ska ha bestämt sig för att göra sig av med Joe Hart. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för Pep att få med sig Neuer till City. Spelarens kontrakt sträcker sig över de kommande tre säsongerna och det är osäkert om spelaren kan tänka sig att lämna Bundesliga men Manchester City sägs hoppas på att spelaren övertygas av det attraktiva erbjudande som man förväntas lägga fram för spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply