Lassana Diarra ryktas till Manchester United eller Tottenham

Lassana Diarra ryktas till Manchester United eller Tottenham

Lassana Diarra till Premier League?

Spelaren sitter på ett utgående kontrakt i Ligue där han representerar Marseille och säger i en intervju med Telefoot att en flytt inte är uteslutet.

Lassana Diarra har tidigare representerat klubbar som Real Madrid, Arsenal och Chelsea och under de senaste säsongen spelade han sin fotboll i Ligue 1 där han skrev ett ettårskontrakt med Marseille. Överenskommelsen går ut i sommar och spelarens som jagas av flera storklubbar runt om i Europa säger till Telefoot att det finns en chans att han flyttar efter sommarens EM-slutspel.

– Det bevisar att hårt jobb lönar sig. Men jag är fortfarande i Marseille. Det finns matcher att spela – det finns en semifinal och en final. Det kommer finnas tid, säger Diarra till Telefoot och fortsätter:

– Om ni tittar på min karriär, även i Ryssland, har jag alltid försökt vinna titlar eller spela i Champions League. Just nu njuter jag av mitt jobb och jag är glad över att vara i Marseille. Vi får se vad som kommer hända, avslutar 31-åringen.

Ryktades vara på väg till Inter

Redan i mars förra året ryktades spelaren vara på väg till Inter. Enligt Transfermarketweb väntade då Inter endast på att Diarra skulle bli klar med det administrativa arbetet runt det felaktigt rivna kontraktet som var under utredning.

30-åringen har representerat  Frankrikes A-landslag vid 28 tillfällen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365