Juventus riktar blickarna mot Lucas Biglia

Juventus riktar blickarna mot Lucas Biglia

Lucas Biglia ersätter Claudio Marchisio i Juventus?

Efter söndagens match där Claudio Marchisio drog på sig en allvarlig skada har Juventus börjat blicka runt på ersättare till nästa säsong.

Många klubbar runt om i Europa har italienaren Lucas Biglia på sin önskelista till sommarens transferfönster. Det har pratats om allt från att Manchester United kan värva Laziospelaren till att Real Madrid är intresserade av att köp. Nu har en ny klubb gått med i jakten på mittfältaren.

Det är italienska Il Tempo som på tisdagsmorgonen kommer med uppgifter om att Juventus vill värva Lucas Biglia till nästa säsong. Spelaren ska vara ett önskemål för Massimiliano Allegris sida och inom kort ska den svartvita klubben komma med ett bud till Lazio. Det blir dock ingen lätt affär att genomföra, huvudstadsklubben ska nämligen frågat om Domenico Berardis underskrift i utbyte.

Juventus vill värva Aymen Abdennour

Under måndagen kom uppgifter om att Juventus vill förstärka mittbacken till nästa säsong. Man sägs ha flertalet spelare på intresselistan och en av de ska vara ValenciaAymen Abdennour. Försvararen kom till Mestalla inför säsongen och har tillsammans med Shkodran Mustafi varit det mittbackspar som fått spela mest.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply