Inters motgångar fortsätter

bet365

Med en lång skadelista och en dålig form trodde de flesta att det skulle vända när man hemmabesegrade Parma förra helgen. Men Inter fick en mardrömstart på dagens bortamatch på Sicilien mot Palermo. 

Bara efter tio minuter kom ledningsmålet för hemmalaget genom Josip Ilicic som såg till att bygga vidare på Palermos formtopp den här säsongen som kan rädda nytt kontrakt. Sex minuter efter baklängesmålet för Inter skadade sig kaptenen Javier Zanetti hälsenan och tvingades bytas ut.

Denna tunga start lyckades Inter inte vända på, vilket är svårt i en så tung motgång som laget befinner sig i. Trots detta var matchen jämn, men Inter hade svårt för att komma fram till riktigt klara målchanser för att samla ihop till en kvittering. Palermo var närmre en utökning av 1-0-ledningen, men Ilicics mål blev matchens ända och Inters fjärde förlust på de fem senaste matcherna är ett faktum.

Därmed tappar Inter jämte europaplatserna som man ligger två poäng ifrån, Palermo har tack vare sin fina form tagit sig över nedflyttningsstrecket och har stora chanser att hålla sig kvar i Serie A.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply