Hugo Lloris jagas av Paris Saint-Germain och Manchester United

Stjärnkeepern på PSG och Uniteds radar

Hugo Lloris drar till sig intresse från en rad storklubbar. Nu kopplas målvakten ihop med en flytt till Paris Saint-Germain och Manchester United.

Hugo Lloris har tillhört Tottenham sedan år 2012. Fransmannen har under sin tid i Premier League-klubben vuxit fram som en av ligans bästa målvakter och är hett eftertraktad bland en rad storklubbar. Själv har han tidigare betonat att hans framtid är knuten till managern Mauricio Pochettino, och att han kan lämna Spurs om tränaren inte stannar.

– Min framtid är knuten till Mauricios, det är säkert. Han betyder mycket för mig och vår relation sträcker sig längre än fotboll – det är ett partnerskap, sade han till Le Figaro.

LÄS MER OM TOTTENHAM: Uppgifter: Tottenham leder kapplöpningen om Moussa Dembele

Storklubbarna gör upp om målvakten

En flytt från London kan nu bli aktuell för målvaktens del. Sunday Express rapporterar att Paris Saint-Germain och Manchester United är ute efter Lloris inför nästa säsong. United riskerar att bli av med målvaktsstjärnan David de Gea till Real Madrid och sägs ha identifierat den franske landslagsmannen som hans ersättare. Spelaren har dock kontrakt med Spurs till 2022 och klubben kommer med stor sannolikhet hålla hårt i honom, både PSG och United är dock villiga att anstränga sig för att få till en affär enligt uppgifterna.

Kan värva från Real Madrid

Om Lloris skulle lämna Tottenham så kan en flytt för Keylor Navas till England bli aktuell. Klubbledningen har sedan länge spanat in costaricanen och vid ett skede där De Gea ansluter sig till La Liga-giganten lär Navas lämna på grund av minskad speltid, där Spurs är en het kandidat till hans signatur.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply