Pepe kan lämna Real Madrid för Chelsea

Mittbacken på väg till Premier League?

Pepe ser ut att lämna Real Madrid efter tio år i klubben. Nu uppges Chelsea utmana om mittbackens underskrift.

Pepe anslöt sig till Real Madrid år 2007 och har varit klubben trogen sedan dess. Men efter tio år ser det ut som att parterna kommer gå skilda vägar. Portugisens kontrakt med La Liga-giganten löper ut till sommaren och klubben har inte velat erbjuda honom en tvåårig förlängning utan endast ett vilket inte varit att föredra enligt stjärnan, därför kan han gå som bosman under kommande transferfönster.

Premier League-klubbar intresserade

Nyligen nobbade försvararen en flytt till kinesiska Hebei Fortune men det har inte satt stopp för ryktena gällande en flytt som cirkulerat runt honom. Trots att avtalen i Kina är lukrativa så verkar 34-åringen vilja fortsätta spela på den internationella toppnivån ett tag till, och intresset från flera håll finns där. Både Paris Saint-Germain och Manchester City har nämnts som heta kandidater till Pepes signatur.

Nu uppges ännu en Premier League-klubb ge sig in i jakten på spelaren. Det är Marca som skriver att Chelsea med Antonio Conte vill värva honom och att de är redo att erbjuda honom en rejäl lön för att locka honom till Stamford Bridge.

Missar resten av säsongen

I gårdagens derby mot Atlético Madrid (1-1) stod Pepe i centrum. Efter 50 minuter spelade rullade han in ledningsmålet till Reals fördel men kvarten senare kolliderade han med lagkamraten Toni Kroos och bröt två revben. Mittbacken kommer nu behöva återhämta sig under flera veckor och kommer därmed missa den sista delen av säsongen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply