N’Golo Kanté kopplas ihop med Real Madrid

Mittfältaren jagas av La Liga-giganten

N’Golo Kanté har gjort succé i Chelsea. Nu kopplas han ihop med en flytt till La Liga-giganten Real Madrid.

I somras lämnade N’Golo Kanté Premier League-mästarna Leicester City för Chelsea i en affär värd omkring 32 miljoner pund. Mittfältaren anpassade sig snabbt till sin nya miljö i Londonklubben och tog en startplats i Antonio Contes manskap. Sedan dess har framgångarna fortsatt för fransmannens del, som varit en bidragande orsak till lagets framfart i ligan den här säsongen. Mittfältaren har nämnts som en het kandidat till Premier League Player of the Year.

– Att komma in och ta itu med det tryck som kommer med att flytta till en klubb som Chelsea och anpassa sig på det sätt han har gjort är ett bevis på hur bra han är, sade Chelsea-försvararen Gary Cahill enligt Metro.

Real Madrid redo att lägga bud

26-åringens insatser har inte gått andra storklubbar obemärkt förbi. Nu skriver Daily Mail att Real Madrid visat intresse för spelarens tjänster. Enligt uppgifter är Chelsea inte villiga att sälja sin stjärna men med tanke på att spanjorerna sägs vara redo att betala 51 miljoner pund för att få till en affär finns det en chans att The Blues väljer att tänka om.

Hazard på klubbens radar

Kanté är inte den enda Chelsea-spelaren som är på Reals radar. Zinedine Zidane har sedan länge uttryckt en önskan om att värva yttern Eden Hazard. Enligt spanska medier har Premier League-ledarna tillåtit stjärnan att inleda förhandlingar med Los Blancos men hittills har man inte kommit fram till något konkret.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply