bet365

Henry nära nytt tränarjobb

Henry nära nytt tränarjobb

Arsenal-legenden aktuell för Bordeaux

En av Arsenals största legender någonsin heter utan tvekan Theirry Henry. Han är nu aktuell för att träna den franska klubben Bordeaux.

Att fransmannen Henry är en av de främsta spelarna i Arsenals historia. Han gjorde nära 300 matcher och 200 mål för klubben, vilket är ett minst sagt imponerande facit. Något även hans landsman Martial har erkänt förut.

– Jag vet att det är en väldigt bra spelare som är en legend i England. Jag tycker inte att vi har samma egenskaper. Thierry Henry är Thierry Henry. Jag har fortfarande allt att bevisa. Genom att fortsätta jobba hårt kommer jag försöka nå hans nivå men jag är fortfarande långt ifrån, säger Martial till fransk TV, enligt ESPN.

Nära flytt till hemlandet

SE MER: Vinnarodds NBA

Efter Arsenal gick Henry till Barcelona, för att sedan avsluta sin aktiva spelarkarriär i New York. Sedan dess har fransmannen haft en assisterande roll i den belgiska landslaget – men nu kana något nytt ske.

För enligt en enig presskår ska Bordeaux ha erbjudit Theirry Henry jobbet som huvudtränare för klubben. Ett erbjudande som den förre anfallsstjärnan just nu överväger.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply