Kan köpa Martial trots allt

Kan köpa Martial trots allt

Martial kan gå till La Liga-klubben

Trots att det under hela sommaren ryktats om att Anthony Martial ska vara på väg bort, så verkar det nu som om den 22-årige fransmannen stannar kvar i Manchester United. Fram tills nu.

– Efter att funderat på olika möjligheter, så har han (Antohny Martial) nu tagit beslutet att det är bättre att lämna, säger agenten.

Det har ryktats om en del klubbar, till exempel spanska Real Madrid, men även flera engelska lag. Det har inte minst varit Arsenal och även London-rivalen Tottenham har kopplats ihop med klubben. Det ska även finnas intresse från italienska Juventus samt franska Paris Saint-German. Nu återstår det att se var yttern hamnar under den här sommarens transferfönster. Han uppges ha en prislapp på över 750 miljoner kronor, enligt Daily Mirror.

Verkade kunna stanna – tills nu

Länge såg det ut som om den franske 22-åringen skulle komma att stanna i United. Det eftersom det inte fanns några direkta klubbar som verkade intressanta. De stora klubbarna i till exempel Spanien, som fortfarande kan värva, verkade inte vara intresserade alls.

Men då kom Sevilla in i bilden. Klubben som ifjol skickade ut Manchester United ur Champions League. Enligt Marca ska klubben just nu överväga att köpa loss anfallaren, då de behöver ett extra offensivt vapen, enligt samma tidning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply