Goncalo Ramos gjorde mer på 70 minuter än vad Messi gjorde under hela VM 2022

Goncalo Ramos gjorde mer på 70 minuter än vad Messi gjorde under hela VM 2022

Portugals anfallare Goncalo Ramos gjorde ett hattrick i 6-1-segern mot Schweiz på tisdagen Se och spela på fotboll live =>

Cristiano Ronaldo ersattes av Ramos, som gjorde en imponerande insats och ledde Portugal till en enkel seger.

Efter att ha imponerat med sin prestation i Benficas anfallsroll tog ESPN-analytikern Alvaro Morales tillfället i akt att kritisera Lionel Messi för hans prestationer hittills i turneringen.

”På mindre än en och en halv timme gjorde Goncalo Ramos tre mål”. Morales tog till Twitter för att säga att ”det har tagit Messi hela VM att göra lika många mål”

Hans kommentarer, som orsakade kontroverser, möttes av kritik från olika användare av sociala medier. Dessa användare Messi’s prestationer i VM 2022 som bra fram till nu.

Det var första gången Ramos startade för Portugal

Trots att Ronaldo är en av de mest hyllade idrottarna i den senaste tidens historia, fick han i tisdags sitta på bänken av tränaren Fernando Santos till förmån för Ramos.

Den 21-årige anfallaren utnyttjade sin tid på planen och gjorde tre mål och en assist under de 74 minuterna mot Schweiz.

Före tisdagens match hade Ramos bara spelat totalt tio minuter mot Ghana och Uruguay.

Goncalo Ramos som Spelar i Portugals VM-truppen har gjort Tre mål under åttondelsfinalen och har en chans att bli bästa målskytt i VM 2022. portugal har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare . Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply