Uppgifter: Tottenham i samtal med Monaco-stjärnan

Anthony Martial och Tottenham i samtal rörande en övergång

Tidigare i veckan florerade uppgifter om att Monaco tackat ja till ett bud från Spurs på Martial. Nu uppger engelsk media att Tottenham och Martial förhandlar.

Anthony Martial har haft en strålande säsong i franska Monaco. Med sina nio mål på 35 spelade matcher i Ligue 1 blev han lagets främste målskytt tillsammans med Bernardo Silva.

Intresset för den 19-årige anfallaren har under våren därför varit stort och bland annat så har Atletico Madrid kopplats ihop med Martial. Även Tottenham har varit med i racet om fransmannens signatur och tidigare i veckan gick engelsk media ut med att Monaco accepterat ett bud på Martial som skulle vara värt 220 miljoner kronor. Nu kommer nya uppgifter som styrker de tidigare ryktena.

Nära Tottenham

Det är Sky Sports som rapporterar att Tottenham ska ha inlett förhandlingar med Martials representanter gällande en potentiell övergång.

Den franske supertalangen har under säsongen imponerat på Spurs tränare, Mauricio Pochettino, som nu är väldigt angelägen om att locka Martial till Tottenham. Anfallaren passar in i London-klubbens profil då man vill bygga laget kring unga, hungriga spelare som vill utvecklas.

Anthony Martial, som har landskamper för Frankrikes alla ungdomslag på meritlistan, kom till Monaco 2013 från Lyon för 5 miljoner euro och har sen dess utvecklats i en rasande takt och har den här säsongen tagit en fast plats i Monacos startelva, före spelare som bland andra Dimitar Berbatov.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply