Mourinho: ”Jag kan få det bästa ur Falcao”

Chelsea uppges vara intresserade av anfallsstjärnan

The Blues har länkats ihop med Manchester United-floppen Radamel Falcao under våren. Nu kommenterar José Mourinho spelaren och medger att han gärna hjälper honom tillbaka till toppen.

Radamel Falcao, 29, hade ingen trevlig säsong i Premier League-klubben Manchester United. Den colombianske stjärnan som lånades in från Ligue 1-klubben Monaco, mäktade bara med sex mål och fem målgivande passningar på 33 matcher för The Red Devils. Beslutet att inte köpa loss stjärnan är redan taget och nu sägs han få leta efter en ny klubbadress.

”Jag vill hjälpa Falcao”

Och uppgifter har hävdat under den senaste tiden att Premier League-mästarna Chelsea fortfarande tror på den 29-årige colombianen, som tidigare spelat för både spanska Atlético Madrid och portugisiska Porto. Den drivande kraften bakom intresset ska vara managern José Mourinho och nu har han på sätt och vis bekräftat deras intresse för spelare.
– Det gör ont att se att folk verkar tro i England att Falcao är den person som de såg i Manchester United. Han är en spelare jag känner till, en som jag följt sedan Atlético Madrid och om jag kan hjälpa Falcao att ta sig tillbaka till sin nivå, då kommer jag göra det, säger José Mourinho till DirecTv Sports.

Enligt Goal ska den colombianske stjärnan vara inställd på att stanna i Premier League och ska därför vara öppen för att spela på Stamford Bridge för Chelsea.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365