Uppgifter: Premier League-gigant jagar Zlatan

Uppgifter hävdar, dagen efter 0-2-segern mot Moldavien, att svensken Zlatan Ibrahimovic ska vara ett alternativ för The Red Devils i sommar.

Zlatan Ibrahimovic blev stor matchhjälte för Sverige under gårdagen med sina två mål i EM-kvalet. Med undantaget för gårdagens fina landslagsinsats och hattrick-matchen i Ligue 1 nyligen, har de flesta skriverier handlat om stjärnans kritik till domarna i Ligue 1, vilket fått en rejäl kritikstorm att blåsa i Frankrike.

På lördagen kommer nu uppgifter om att Premier League trots allt kan inträffa i anfallarens karriär. Daily Telegraph rapporterar nämligen att Manchester United ska vara intresserade av att försöka värva PSG-stjärnan i sommar, som en utmärkt ersättare till Monaco-lånet Radamel Falcao som inte förväntas bli köpt. Skulle även PSG, mot all förmodan, missa Champions League nästa säsong, kan svensken lockas till en övergång.

En profil som dessutom rekommenderar en värvning av Zlatan Ibrahimovic är den forne Manchester United-målvakten Peter Schmeichel.

– Vad han gör med PSG är otroligt. Han ger så mycket kreativitet och synlighet till PSG… Det är en person som tar sitt ansvar. Förra sommaren var det rykten om att han skulle komma till Manchester United. Jag sa sen att han var som byggd för den klubben, att han var född för att spela där, säger profilen till L’Equipe enligt Daily Telegraph.

– Det var därför Cantona var så stark när han spelare där, inte i Leeds eller någon annan klubb i Frankrike. Varför? För det är Manchester United. i Manchester fanns friheten för spelarna, men också ett ansvar. Vi bryr oss inte om vem du är eller vad du älskar, vi kollar på vad du gör på planen och det inflytande du är i klubben. Om du inte visar respekt, då lämnar du.

– Men du kan ha vilken personlighet som helst. Beckham, Cantona, de kunde gå ut och vara som bäst. Det finns hundratals spelare som försöker vara som Beckham eller Cantona, med de har inte den rätta personligheten och misslyckas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365