Uppgifter: Juventus lägger sig i jakten på Neymar

Uppgifter: Juventus lägger sig i jakten på Neymar

Neymar till Juventus?

Brassen jagas av både Real Madrid och Barcelona. Nu sägs även Juventus ha lagt sig in i jakten på spelarens underskrift.

Barcelona har under de senaste veckorna gjort allt de kan för att försöka värva Neymar. Det senaste är att spanjorerna ska vilja låna in brassen med en köpoption den kommande sommaren på 150 miljoner euro. Det ser dock väldigt svårt ut för Barca att få till en sådan övergång då PSG endast vill ha pengar. Skulle man gå med på att låna ut spelaren sägs även Real Madrid hugga till då man under flera år varit intresserade av superstjärnan.

Nu rapporterar brasiliansk media att det inte bara är den spanska duon som är med i jakten på Neymars underskrift. Enligt uppgifter ska även Juventus vara med i jakten på att värva Neymar under de kommande två veckorna. En affär sägs endast komma att bli av om Paulo Dybala går i motsatt riktning, något som är väldigt troligt då argentinaren inte ska vara helt nöjd med sin position och speltid sen Cristiano Ronaldo anslöt till den gamla damen förra sommaren. Det är Globo Esporte som rapporterar om Juventus intresse för 27-åringen som ser ut att lämna Parc des Princes innan sommarens övergångsperiod är över. Detta då spelaren bett PSG om att få lämna efter två år i klubben.

Skulle Juventus inte lyckas värva Neymar sägs man istället rikta blickarna mot Luis Suárez. Uruguayanen har inte längre en lika självklar plats på Camp Nou efter att Antoine Griezmann anslutit från Atlético Madrid tidigare i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply