Officiellt: Mario Balotelli klar för Brescia

Officiellt: Mario Balotelli klar för Brescia

Brescia värvar Mario Balotelli

Anfallaren som varit i klubbar som Inter, Milan, Liverpool och Marseille har nu skrivit på för Brescia i hemlandet Italien.

Mario Balotelli har varit runt i ett gäng klubbar under sin karriär. Anfallaren som slog igenom i tidig ålder i Inter har spelat i ligor som Serie A, Premier League och Ligue 1 men aldrig riktigt lyckats ta en startplats i något av lagen. Den gångna säsongen spelade Balotelli i Marseille men då det inte blev någon fortsättning i Frankrike har spelaren under de senaste veckorna varit på jakt efter en ny klubbadress. Nu står det klart att Balotelli återvänder till sin hemstad där han växte upp.

Det är Brescia som bekräftar att man gjort klart med anfallaren som återvänder till klubben där han tidigare spelat som ung. Kontraktet sägs vara värt drygt 15 miljoner euro.

Klubbens president Massimo Cellino säger till L’Equipe att det var en dyr affär men att Balotelli önskade att återvända till staden där han växte upp.

– Han uttryckte sin önskan att återvända till sin stad. Jag är säker på att Mario kommer att ge oss allt. Jag tänker inte kommentera några siffror, men den här affären är dyr, säger Cellino till den franska tidningen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply