Uppgifter: Alexis Sanchez väldigt nära spel i Inter

Uppgifter: Alexis Sanchez väldigt nära spel i Inter

Inter hämtar in Alexis Sanchez?

Den italienska storklubben ska enligt uppgifter vara nära att knyta till sig Alexis Sanchez som för närvarande håller till i Manchester United.

Tidigare under transferfönstret har Inter hämtat in Romelu Lukaku från Manchester United då man ville förstärka anfallslinjen. Det ser dock inte ut att vara slut där. Nu kommer nya uppgifter om att en andra spelare kan komma att lämna Old Trafford för en flytt till Giuseppe Meazza innan transferfönstret stänger den 31 augusti. Enligt italiensk press ska nämligen Alexis Sanchez vara detaljer från att skriva på för den svartblåa klubben.

Det är Gazzetta dello Sport som skriver att chilenaren ska vara på väg att lånas ut till Inter under resten av säsongen. Sanchez har under sin tid på Old Trafford inte alls presterat som The Red Devils hoppats på och nu hoppas italienarna att anfallaren ska hitta tillbaka till storformen i Serie A.

Det är oklart om Inter har någon köpoption på Alexis efter säsongen. En av de främsta anledningarna till utlåningen är då United vill göra sig av med spelarens otroliga lön. Sanchez sitter på en lön på drygt 500.000 pund i veckan och nu ser man ut att slippa att betala lönen under de kommande tio månaderna.

SE ÄVEN: Uppgifter: Christian Eriksen närmar sig flytt till Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply