AIK Celtic TV kanal: vilken kanal visar AIK Celtic FC på TV?

AIK Celtic TV kanal: vilken kanal visar AIK Celtic FC på TV?

AIK Celtic TV kanal – så ser du matchen på TV!

AIK Celtic TV kanal? AIK Celtic TV – vilken kanal visar AIK Celtic på TV? AIK Celtic vilken kanal? Se AIK – Celtic live online! AIK Celtic TV kanal och vilken kanal? Vilken kanal sänder AIK – Celtic på TV? Se AIK – Celtic på TV? Gnaget är endast ett dubbelmöte från att ta sig till gruppspel i Europa League. Efter att ha åkt ut i CL är nu AIK endast två matcher från att ta sig till gruppspel i Europa League. Det är skotska Celtic som står för motståndet och det blir ingen lätt match för Gnaget i jakten på en gruppspelsplats.  Följ matchen live här =>

Vilken kanal visar AIK Celtic på TV?

Odds Celtic AIK 1X21X2
1,574,005,75
   
Odds Celtic AIK 1X, 12 & X21X12X2
1.111.222.33
Hämta din bonus hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM):2.051.70
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål:2.001.76

AIK – Celtic TV kanal & odds – vem vinner enligt oddsen?

AIK Celtic TV kanal? AIK har vid flera tillfällen de senaste åren kvalat till både Champions League och Europa League men inte lyckats. Nu är man närmare än någonsin. Det är endast ett dubbelmöte med Celtic som står i vägen för att Gnaget ska ta sig till UEFAs näst största turnering. Skulle AIK ta sig till gruppspel innebär det drygt 80 miljoner kronor i intäkter. Pengar som kommer lägligt efter de stora investeringar man gjort under de senaste åren. Celtic är dock långt ifrån ett lätt motstånd och det gäller att Solna-laget är på topp när matchen drar igång på torsdag. Följ matchen live här =>

Vilken kanal visar AIK Celtic på TV?

AIK Celtic vilken kanal? Vilken kanal visar AIK – Celtic?

AIK Celtic vilken kanal? AIK Celtic TV kanal? AIK Celtic på TV idag? Efter att ha slagit ut favorittippade Sheriff Tiraspol har nu AIK tagit sig till playoff i kvalet till Europa League. Det är skotska Celtic som står för motståndet och den första matchen spelas på Celtic Park med returen en vecka senare på Friends Arena. AIK har sålt väldigt många biljetter till hemmamatchen men det gäller även att göra en bra bortamatch för att ha chansen att ta sig vidare till gruppspelet. Vi har nu samlat ihop all information om vilken kanal som visar AIK Celtic på TV.

Är du på jakt efter de bästa oddsen? Då är det Leo Vegas och Mobilebet som är bäst för er. Celtic (1.57) och AIK (5.75) är höga odds för dessa två storlag. Det brukar bli höga odds när det är en målrik match och denna gång är det inget undantag.

AIK – Celtic på TV – matchen spelas på Celtic Park den 22 augusti 2019 kl. 20:45

AIK Celtic vilken kanal? AIK Celtic TV kanal? Vilken kanal sänds AIK Celtic på? Det är ingen hemlighet att Celtic på pappret är det starkare laget och att man har större chans att gå vidare. AIK har dock en bra taktik med en fin defensiv som kommer göra det svårt för de grönvita att göra mål.

AIK Celtic vilken kanal – vem visar matchen? Följ här!

AIK Celtic vilken kanal? AIK mot Celtic i Europa League på TV? Vill ni se matchen på TV? Då är det AIKs egna streamingtjänst FollowUS AIK.

Se AIK Celtic på TV: FollowUS AIK direktsänder matchen som enda TV-kanal!

AIK Celtic vilken kanal? Vilken kanal sänds AIKs match mot Celtic på? Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och TV kanaler för AIK – Celtic 2019. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för AIK Celtic på Friends Arena.

Kanal 6 AIK Celtic? Det finns endast ett ställe där du kan se matchen. Det är FollowUS AIK som visar det och det är på deras streamingtjänst som gäller. Följ matchen här!

AIK Celtic TV Kanal

AIK Celtic TV kanal, odds & speltips

Speltips AIK Celtic? För den som tycker om online betting och vill tippa på vem som vinner Europa League bör nog tänka till några extra gånger här. Vill du till exempel spela med ditt hjärta så bör du använda dig av riskfria spel eller free bets så du får tillbaka pengarna ifall ditt lag inte kommer att stå som vinnare.

För dig som kommer att kolla och tippa på AIK Celtic matchen så finns de bästa oddsbonusarna från svenska spelbolag som är de bästa betting sidor. Se även odds vinnare Europa League, Europa League odds, odds tips Europa League och Europa League erbjudanden.

AIK – Celtic resultat, tidigare möten & statistik

Nedan ser ni AIKs senaste matcher. Man har varit väldigt bra på senaste och endast förlorat en match av de tolv senaste man spelat i Allsvenskan. Man vann även returmötet mot Maribor men slovenerna gick vidare på bortamål. Ni hittar även odds från bland annat hos Unibet, bet365 och Betsafe som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

DatumHemmalagBortalagResultat
2019-08-11EskilstunaAIK2 : 4
2019-07-27SiriusAIK0 : 2
2019-07-20AIKHelsingborg2 : 0
2019-07-13AIKIF Elfsborg3 : 0
2019-07-06Kalmar FFAIK0 : 1
2019-06-30AIKMalmö FF0 : 0
2019-06-25AIKIFK Norrköping0 : 2
2019-06-19AIKHäcken1 : 1
2019-02-06AIKHammarby2 : 0
2019-05-24SundsvallAIK1 : 1
2019-05-20AIKFalkenberg2 : 0
2019-05-15HelsingborgAIK1 : 3
2019-12-05DjurgårdenAIK0 : 2
2019-04-05AIKAFC Eskilstuna2 : 1

AIK Celtic TV kanal på TV

AIK Celtic TV kanal, TV-tider, stream, arena m.m

Vem har rättigheterna till AIK – Celtic? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför AIK – Celtic på TV, TV-kanal, stream, datum och tider.

AIK – Celtic kanal & arena

Var spelas AIK – Celtic matchen? AIK – Celtic kommer att spelas på Celtic Park i Glasgow.

AIK – Celtic TV kanal & matchdatum

När spelas AIK – Celtic matchen? AIK – Celtic ska spelas den 22 augusti 2019.

AIK – Celtic på TV & speltid
Vilken tid spelas AIK – Celtic matchen? AIK – Celtic sparkas igång kl. 20:45. bet365 och Unibet är normalt två betting sidor med live stream och streaming sidor där man brukar att se och spela på fotboll.

AIK Celtic på TV och stream 2019

AIK Celtic stream? För dig som vill se AIK Celtic på TV gratis så rekommenderar vi se Europa League gratis online och streama Europa League live stream gratis. Du hittar även mer info om AIK Celtic på TV gratisEuropa League streaming gratis och se Europa League gratis på TV!

Du hittar även mer info om AIK stream.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply