Neymar ber om att få lämna PSG

Neymar ber om att få lämna PSG

Neymar vill lämna PSG

Efter två säsonger i den franska huvudstaden vill Neymar lämna Paris Saint-Germain. Det rapporterar brittisk press.

Neymars framtid har aldrig varit mer oklar än den är för tillfället. Efter två säsonger på Parc des Princes med Paris Saint-Germain sägs brassen ha bestämt sig för att han vill lämna för en återkomst till FC Barcelona där han tidigare spenderade fyra säsonger. Det har pratats mycket om en flytt för 27-åringen och nu sägs brassen ha meddelat sportchefen Leonardo att han vill lämna PSG.

För några dagar sedan uttalade sig Leonardo i tidningen Le Parisien och öppnade för att sälja Neymar, om rätt bud kom in.

– Neymar kan lämna PSG om det kommer ett erbjudande som passar alla. Men i dag vet vi inte om någon vill köpa eller till rätt pris. Allt det blir inte klart på en dag, det är säkert, sa han till franska tidningen Le Parisien.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Neymar

Barcelona har presenterat sitt första bud

Enligt spanska Diario AS ska FC Barcelona ha lagt fram ett första bud för att försöka värva tillbaka superstjärnan. Tidningen skriver att Barcelona erbjudit Philippe Coutinho, Ousmane Dembélé samt 40 miljoner euro för att försöka få till en affär. Budet ska dock inte ha tagits speciellt seriöst från PSGs håll som vill ha tillbaka minst 222 miljoner euro man betalade för Neymar sommaren 2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply