Uppgifter: Di Maria så gott som klar för PSG

Di Maria blir lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic?

Enligt fransk media kommer Paris Saint-Germains värvning av Ángel Di Maria snart att offentliggöras då samtliga parter sägs vara överens.

Under de två senaste säsongerna har det ryktats om att Ángel Di María ska vara på på väg att skriva på för Zlatan IbrahimovicParis Saint-Germain. Argentinaren flyttade inför den gångna säsongen från Real Madrid till Premier League och Manchester United för att inleda en ny sejour i sin karriär som fotbollsspelare. Mittfältarens inledning såg ljus ut men kort därpå började det hela att dala vilket gjorde att spelaren förflyttades till bänken och ny ser det mesta ut som att den före detta Benfica-spelaren kommer att flytta till Ligue 1 för spel i Paris Saint-Germain

Mest önskad av Blanc

Nu rapporterar Le Parisien att Paris Saint-Germain ska vara överens med såväl Manchester United som Ángel Di María själv om en övergång och det hela ska enligt tidningen bli klart inom kort. Summan som de franska mästarna betalar sägs ligga på 60 miljoner euro, en summa som är mindre än vad Premier League-klubben betalade för drygt ett år sen när man köpte den argentinske landslagsmannen.

Tidningen skriven att Di María ska vara en av de spelare som är mest önskar av Lauren Blanc inför den nya säsongen då den franske tränaren känner att han behöver in mer fart i anfallet.

Länge velat flytta till Paris

Under en längre tid har ryktet spridits om att spelaren ska vara på väg till den franska huvudstadsklubben. Uppgifter säger att Di Maria har velat flytta till Frankrike sen tiden i Real Madrid men då var det omöjligt för Paris Saint-Germain som var begränsade på grund av FIFA Financial Fair Play.

SE ÄVEN: Duo gör upp om Atlético-försvarare

SE ÄVEN: TOPP 10: Snyggaste matchställen inför säsongen 2015/2016

SE ÄVEN: OFFICIELLT: Stephan El Shaarawy klar för franska toppklubben

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365