Topp 10: Snyggaste matchställen inför säsongen 2016/2017

Topp 10: Snyggaste matchställen inför säsongen 2016/2017

10 snygga matchtröjor i fotboll säsongen 2016/2017

Vilka är de snyggaste matchställen inför kommande säsong 2016/2017? De flesta lag vill ha snygga matchtröjor i fotboll, men det väldigt få som lyckas välja snygga matchtröjor när de vill skapa den snyggaste matchtröjan eller världens snyggaste matchtröja. Däremot så är det ganska många som väljer ”billiga matchtröjor” som gör att matchtröjorna inte alls är snygga utan snarare blir fula matchtröjor som hamnar de bland de fulaste matchtröjorna i världen.

Snyggaste matchstället säsongen 2016/2017?

Den kommande säsongen närmar sig med stormsteg och och något av det viktigaste är att veta vilket lag som har snyggast matchtröjor. Vi har nu satt ihop en lista med de tio hetaste matchkiten som Europas största lag kommer att bära den kommande säsongen och även om alla klubbar inte offentliggjort sina tröjor än. Här hittar de snyggaste matchtröjorna i Allsvenskan 2016.

Matchtröjorna du kommer att se finns att köpa hos Unisportstore.se som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Unisportstore.se hittar du allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

10 snyggaste matchdressarna säsongen 2016/2017

För inte så längesen publicerade vi listor om bland annat de mest inbytta spelarna i Premier League och de 10 dyraste afrikanska fotbollsspelarna någonsin. Listor som ni gärna får kolla in efter att vi gått igenom de 10 snyggaste matchtröjorna som lagen kommer att använda säsongen 2016/2017, häng med för att se vilket lag som har den snyggaste matchtröjan!

10. Inter (Hemma)


Inter hittar vi på tionde plats. På senare år har man inte haft speciellt stora framgångar rent sportsligt men man har alltid haft en stilren och fin tröja att spela i. Denna säsong ser vi Milanolaget i denna tröja.

Tröjan finns att köpa hos Unisportstore.se

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply