bet365

Uppgifter: Arsenal-stjärnan stannar

Mesut Özil lämnar inte Arsenal FC

Efter att flera medier skrivit om att tysken ska lämna Premier League uttalar sig nu Arsene Wenger om spelarens situation. 

När Mesul Özil kom till Arsenal FC från Real Madrid gjorde han mer eller mindre succé men efter en tid började det gå sämre för tysken som drogs med skador och aldrig riktigt kom tillbaka efter sin skadefrånvaro. Under säsongens slutskede började rykten börjat spridas om att mittfältaren ska vara beredd på att lämna Emirates Stadium för spel på annat håll. Flertalet spelare som flyttar från sydligare breddgrader har ofta problem med att anpassa sig till livet i England och enligt rapporter ska Özil vara en av spelarna som inte gillar den engelska huvudstaden särskillt mycket.

Förnekas av Arsene Wenger

Enligt Goal.com ska nu lagets tränare Arsene Wenger ha fått ut och desmenterat uppgifterna om att tysken ska vara på väg att lämna Arsenal i sommar.

”Under denna perioden är tidningarna kreativa då de måste vara det. Många saker som det skrivs om är även påhittade av spelarnas agenter. Özil är vår spelare, han kommer att fortsätta att spela hos oss vilket även är det som han vill” säger Wenger som för närvarande befinner sig i Singapore för klubbens försäsongsturnering.
”Det är en viktig säsong för honom då han hade det svårt att sätta igång under den andra halvan av säsongen. Han är viktig för oss på flera plan och har förbättrats sitt defensiva spel väldigt mycket. Han jobbar på hårt och på den offensiva biten är han en riktigt toppklass-spelare. Det finns många offensiva spelare som har en viktig säsong framför sig och jag är säker på att samtliga av har hög kvalité” fortsätter fransmannen.

 

SE ÄVEN: Uppgifter: Di Maria så gott som klar för PSG

SE ÄVEN: OFFICIELLT: Stephan El Shaarawy klar för franska toppklubben

SE ÄVEN: Officiellt: Schweinsteiger helt klar för United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply