PSG-mittfältaren kan lämna för spel i Madrid

PSG-mittfältaren kan lämna för spel i Madrid

Atlético Madrid jagar Grzegorz Krychowiak

Enligt polsk press ska Atlético Madrid vara intresserade av att värva Grzegorz Krychowiak från Paris Saint-Germain.

Atlético Madrid är ett lag som under de senaste åren varit med och utmanat de största lagen i Europa. Sen 2014 har man tagit sig till final i Champions League två gånger, semifinal en gång och kvartsfinal en gång. Man har lyckats locka till sig allt bättre spelare och det senaste namnet att ansluta till den spanska huvudstadsklubben är Vitolo från Sevilla. Förutom Vitolo är man endast detaljer att värva tillbaka Diego Costa från Chelsea och det är endast en tidsfråga innan affären blir klar.

Diego Simeone och den spanska klubbledningen är dock inte klara för denna gång utan letar efter fler spelare att hämta in till säsongen då man inviger sin nya arena Wanda Metropolitano. Flera namn har funnits på tapeten för en flytt till de nordöstra delarna av Madrid och den senaste spelaren att förknippas med Los Colchoneros är Grzegorz Krychowiak från Paris Saint-Germain. Det är den polska tidningen Przeglad Sportowy som rapporterar att spanjorerna ska vara intresserade av 27-åringen och att man ska ha lagt ett bud på 18 miljoner euro för spelaren som inte finns med i Unai Emerys planer.

Inter och Galatasaray ska även vara intresserade av spelaren men i detta nu ska det vara Atlético som ligger i täten i kampen om mittfältaren. Det är dock oklart hur det skulle gå till om spelaren väljer en flytt till den rödvitrandiga klubben. Atlético Madrid har för närvarande att registreringsförbud hängande över sig och skulle man värva Krychowiak kommer spelaren tvingas stå utan spel i 6 månader, alternativt lånas ut till en ny klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply