bet365

Officiellt: Sergio Romero förlänger med Manchester United

Officiellt Sergio Romero förlänger med Manchester United

United överens med Romero om nytt kontrakt

På måndagsförmiddagen står det klart att målvakten förlänger sitt kontrakt med den engelska storklubben till och med sommaren 2021.

I maj månad blev Manchester United vinnare av Europa League och man började snabbt jobba på nyförvärv inför Champions League-spelet nästa säsong. Det har ryktats mycket om vilka spelare man kommer värva in för att förstärka truppen men inte lika mycket om vilka spelare som ska stanna i klubben. På måndagsförmiddagen stod det dock klart att United fortsätter på Sergio Romero mellan stolparna tillsammans med David De Gea och argentinaren skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021. Romeo kom till Old Trafford sommaren 2015 och hade den gångna säsongen en av sina bästa period i karriären

– Jag är väldigt glad över att förlänga mitt kontrakt med United. När jag skrev på för klubben insåg jag snabbt att den var fantastisk och att det var världens största klubb, säger målvakten till klubbens officiella tv-kanal MUTV och fortsätter:

– Den gågna året var fantastiskt för oss. Vi vann Europa League och jag fick mycket speltid och nu vill jag fortsätta på samma spår. Tränaren har gett mig mycket förtroende vilket jag uppskattar och jag är glad över att stanna i Manchester United under en längre tid.

SE ÄVEN: Manchester United lönelista 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365