Everton redo med bud på Theo Walcott

Everton redo med bud på Theo Walcott

Theo Walcott kan flytta till Everton

Enligt brittisk press har Everton planer på att värva Theo Walcott från Arsenal, detta för en summa på 30 miljoner pund.

Theo Walcotts vara eller icke vara i Arsenal diskuteras allt mer. Spelaren ser ut att lämna Emirates Stadium under sommarens transferfönster och enligt brittisk press ska konkurrenter i Premier League vilja köpa loss spelaren.

Det är tidningen Daily Mail som kommer med uppgifter om att Everton vill värva Theo Walcott och att man är beredda att betala 30 miljoner pund för spelarens tjänster. Det är tränaren Ronald Koeman som meddelat klubbledningen på Goodison Park att han vill värva spelaren från Gunners och nu ska man kontakta Arsenals ledning för att presentera ett bud.

Everton har redan nu spenderat drygt 100 miljoner pund men trots det ser man inte ut att stoppa jakten på flera spelare under sommaren. Förutom Walcott ska man även ha blickarna på lagkamraten Olivier Giroud som ersättare till Romelu Lukaku som lämnat för Manchester United. Även Gylfi Sigurdsson ska vara intressant för Everton som vill betala cirka 45 miljoner pund för islänningen som tidigare spelat i bland annat Tottenham Hotspur.

MISSA INTE: Vardar – Malmö FF i Champions League-kvalet! All info hittar du här!

Alexis Sánchez ska ha trönnat på Arsenal – vill lämna

Framtiden för Alexis Sánchez har under en längre tid varit på tapeten. Tillsammans med Mesut Özil är chilenaren lagets stora stjärna och de båda har under den senaste tiden pressat Arsenal för att satsa på att värva storspelare. Duon sägs endast ha tänkt stanna om man värvar stort men nu sägs måttet vara rågat.

Det är spanska Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att Alexis Sánchez vill lämna Arsenal då han ska vara irriterad på klubbledningen. 28-åringen ska ha flera anledningar till att vilja flytta, framför allt är det de uteblivna satsningarna på värvningsfronten som ska ha gjort att storstjärnan fått nog. Att Alexis inte heller fått den lön han har krävt i samband med en eventuell kontraktsförlängning ska även ha påverkat beslutet och nu ska det inte finnas någon återvändo för spelaren att stanna hos Gunners.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply