Uppgifter: Neymar vill lämna PSG för Barcelona i sommar

Uppgifter: Neymar vill lämna PSG för Barcelona i sommar

Neymar till Barcelona

Spelaren som tidigare spenderat fyra säsonger i FC Barcelona ska enligt uppgifter vilja återvända till Camp Nou. Något som han meddelat PSGs klubbledning.

Det finns ingen återvändo för Neymar Junior som bestämt sig för att lämna Paris Saint-Germain i sommar. Brassens önskan är att lämna den franska huvudstadsklubben för att återvända till FC Barcelona. Det hela är närmare än någonsin och i PSG börjar man tröttna på superstjärnans beteende.

Klubbens ägare Nasser Al-Khelaifi har tidigare gått ut med fraser som “ingen tvingade Neymar att skriva på för PSG” och “Jag vill att spelarna är beredda att försvara vår tröja med heder och vara en del av gruppen”. Uttalanden som är riktade mot Neymar.

Nu skriver spansk press att Neymar meddelat klubbledningen att han inte vill fortsätta på Parc des Princes och att han vill återvända till Barcelona som han lämnade sommaren 2017.

– Jag vill inte spela mer i PSG. Jag vill flytta hem till det stället jag aldrig borde lämnat, ska Neymar ha sagt till ledningen enligt Mundo Deportivo.

Det är inte bara PSGs klubbledning som sägs ha tröttnat på Neymar. Även tränaren Thomas Tuchel sägs vara irriterad på problemen som Neymar skapar i omklädningsrummet och sägs vara positiv till en försäljning.

Neymar flyttade från Barcelona till PSG sommaren 2017 då fransmännen betalade 222 miljoner euro för att knyta till sig superstjärnan. Nu kan han återvända för att spela med Leo Messi och Luis Suarez igen.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Neymar

SE ÄVEN: LISTA: Åtta saker du kan köpa med Neymars transfersumma

100 miljoner euro och ett par spelare

För att kunna betala vad som krävs för att värva Neymar från Paris Saint-Germain måste Barcelona hitta en lösning. Enligt flera spanska tidningar ska Barca vara villiga att betala 100 miljoner euro plus namn som antingen Coutinho, Dembélé, Rakitic och Umtiti för att kunna värva Neymar under sommarens transferfönster.

Det återstår att se vad som händer men en sak är säker. Det kommer inte bli någon billig övergång när den tidigare Santos-spelaren packar väskorna för en flytt tillbaka till nordöstra Spanien.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i PSG

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply