Uppgifter: Real Madrid förbereder köp av Christian Eriksen

Uppgifter: Real Madrid förbereder köp av Christian Eriksen

Eriksen till Real Madrid?

Dansken som endast har ett år kvar på sitt kontrakt med Tottenham kan bli nästa spelare som Real Madrid värvar i sommar.

Innan transferfönstret stänger i augusti vill Real Madrid värva in en mittfältare. Efter att ha hämtat in namn som Eden Hazard, Luka Jovic och Ferland Mendy vill man även förstärka mittfältet. Det har pratats en hel del om att Paul Pogba kan vara på väg till Estadio Santiago Bernabéu i sommar men då Manchester United sätter hårt mot hårt kan marängerna istället rikta blickarna mot ett annat håll.

Nu skriver nämligen brittisk press att Real Madrid jagar Christian Eriksen för att få till en affär i sommar. Detta istället för Pogba som Manchester United inte vill släppa under de kommande månaderna.

Det är The Sun som rapporterar om att Real Madrid kommer att erbjuda Spurs 53 miljoner euro plus Dani Ceballos för att få till en övergång för Eriksen. Zidane ska ha gett grönt ljus för en affär då han inte längre räknar med andalusiern samtidigt som Eriksen är ett namn som Zidane verkligen är intresserad av.

Även Paris Saint-Germain ska vara intresserade av Eriksen.

“Vill prova något nytt”

Christian Eriksen har gjort klart att han inte vill förlänga sitt kontrakt med Tottenham. Med endast ett år kvar på överenskommelsen med den engelska huvudstadsklubben ser han nu ut att lämna. Mittfältaren själv ut några dagar efter Champions League-finalen och bekräftade att han kan flytta i sommar.

– Jag känner att jag är på en plats i min karriär där jag gärna vill pröva något nytt, sa han då till danska Ekstrabladet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply