Uppgifter: PSG kräver galen summa för att släppa Neymar

Uppgifter: PSG kräver galen summa för att släppa Neymar

Så mycket kostar Neymar

Fransk press skriver att Paris Saint-Germain satt en ny prislapp på Neymar. Detta då man öppnar för att sälja superstjärnan i sommar.

Neymar anslöt till Paris Saint-Germain sommaren 2017 men har ständigt ryktats vilja återvända till FC Barcelona. Brassen ska inte vara alls nöjd med flytten till Paris och redan efter ett år ska superstjärnan ha uttryckt sin vilja att lämna Paris.

Neymar har kopplats ihop med en flytt till Real Madrid men även en återkomst till FC Barcelona i sommar. Nu skriver fransk press att PSG satt en prislapp för att sälja brassen, och det blir ingen billig affär för det lag som vill köpa loss spelaren. Det är Le Parisien som rapporterar att PSG kräver 300 miljoner euro, drygt 3,2 miljarder kronor för att öppna dörrarna för superstjärnan.

Neymar har kontrakt med Paris Saint-Germain till och med sommaren 2022. PSG köpte den före detta Santos-spelaren för 222 miljoner euro för två år sen.

Barcelona kan erbjuda fyra spelare – och pengar

Tidningen skriver även att ingen klubb kommer kunna betala de 300 miljoner euro som den franska huvudstadsklubben kräver. Barcelona sägs dock ha planer på att inkludera flertalet spelare för att få tillbaka brassen till Camp Nou. Det är Mundo Deportivo som skriver att Barcelona kan erbjuda spelare som Coutinho, Umtiti och Rakitic samt Antoine Griezmann om man betalar fransmannens klausul i sommar. Spanjorerna ska vara väldigt benägna att köpa tillbaka spelaren då han även är ett namn som spelarna i omklädningsrummet vill ha tillbaka.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply