Officiellt: Fernando Torres lägger skorna på hyllan

Officiellt: Fernando Torres lägger skorna på hyllan

Fernando Torres lägger av

Anfallaren som spenderat den senaste säsongen i japanska Sagan Tosu bekräftar nu via sociala medier att han lägger skorna på hyllan.

Fernando Torres är en spelare som vari i fotbollsvärlden under en väldigt lång tid. Spanjoren har spelat i klubbar som Atlético Madrid, Liverpool och Chelsea och har vunnit allt som går att vinna på både klubbnivå och landslagsnivå. Nu bekräftar ‘El Niño’ att han avslutar karriären som fotbollsspelare, detta via en video på sociala medier.

Anfallaren slog igenom tidigt i karriären och var med och tog Atlético Madrid tillbaka till La Liga efter två år i andradivisionen. Därefter har det blivit framgångsrika sejourer både i klubblag och landslag innan han sommaren 2018 flyttade till Japan för spel i Sagan Tosu. Det blev endast en säsong med det ljusblåa laget innan anfallaren nu bekräftar att han avslutar karriären som professionell fotbollsspelare.

Fernando Torres kommer hålla en presskonferens under natten till söndag klockan 03:00 (svensk tid) i Tokyo där han kommer förklara sitt beslut att inte fortsätta med fotbollen vid 35 års ålder.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply