Uppgifter: Rabiot klar för spel i Juventus

Uppgifter: Rabiot klar för spel i Juventus

Juventus värvar Rabiot

Spelaren vars kontrakt med Paris Saint-Germain går ut i slutet av juni månad sägs nu vara överens med Juventus om en flytt till Turin i sommar.

Flera klubbar har gjort upp om Adrien Rabiot under det senaste fransmannen. Rabiot vägrade att förlänga med Paris Saint-Germain och blev i vintras straffat genom att inte bli uttagen i matchtruppen under våren. Nu har spelaren endast 10 dagar kvar på sitt kontrakt med PSG och enligt uppgifter ska han nu vara överens med en ny klubb.

Flera italienska medier rapporterar nämligen att Rabiot är klar för spel i Juventus den kommande säsongen. Tuttosport, Sportitalia och Sky Sports är de tre medier som rapporterar att en flytt är helt klar för Rabiot.

Spelaren sägs vara överens med den gamla damen om ett femårskontrakt. Det ska endast saknas en underskrift från Rabiots del innan 24-åringen drar på sig den svartvita tröjan.

Tidigare har det pratats om att Rabiot varit överens med FC Barcelona. Så verkar dock inte falla vara och istället blir det en flytt till Allianz Stadium när kontraktet med Paris Saint-Germain går ut.

SE ÄVEN: Cristiano Ronaldo vill se De Ligt i Juventus

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply