Marcos Llorente vill flytta till Atlético Madrid

Marcos Llorente vill flytta till Atlético Madrid

Llorente till Atlético Madrid

Mittfältaren kommer att lämna Real Madrid i sommar. Nu ska han ha meddelat klubbledningen att han vill skriva på för Atlético Madrid.

Marcos Llorente har länge varit en lovande spelare i Real Madrid. Mittfältaren har dock fått stå tillbaka till förmån för bland annat Casemiro som tagit en cementerad plats i startelvan. Efter att ha varit utlånad till Deportivo Alavés säsongen 2016/2017 kom Llorente tillbaka till marängerna i hopp om speltid men så har fallet inte blivit och vid 24 års ålder vill han nu lämna Estadio Santiago Bernabéu.

Redan för drygt fem veckor sedan rapporterades det om att Atlético ville värva Marcos Llorente och nu ser det hela ut att bli av. Enligt flera spanska medier, bland annat Diario AS ska det finnas en överenskommelse mellan Los Colchoneros och Llorente. Det är endast detaljer i avtalet med Real Madrid som kommer att lösas innan affären blir officiell. Real Madrid sägs dock nu ha höjt prislappen från 40 miljoner euro till 50 miljoner. De båda parterna förväntas dock komma överens om en affär inom kort.

Llorente kommer i så fall som ersättare till Rodrigo Hernandez som vill lämna Atlético.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply