Officiellt: Benjamin Mendy klar för Manchester City

bet365

Officiellt- Benjamin Mendy klar för Manchester City

Manchester City köper Benjamin Mendy

På måndagseftermiddagen står det klart att Benjamin Mendy lämnar AS Monaco och blir Citys sjätte nyförvärv under sommaren.

Manchester City fortsätter att förstärka sitt lag inför den kommande säsongen. Tidigare har man bland annat gjort klart med Bernardo Silva, Ederson, Kylie Walker och Danilo och på måndagseftermiddagen bekräftade man sin sjätte värvning under sommarens transferfönstret. Denna gång är det Benjamin Mendy som skriver på för Manchester City och lämnar därmed AS Monaco efter endast en säsong i klubben från furstendömet.

När Mendy lämnade Marseille för spel i Monaco betalade den rödvita klubben 13 miljoner euro, nu är Mendy klar för City och den engelska toppklubben pungar ut hela 57,5 miljoner euro för spelaren som i och med övergången blir världens dyraste försvarare.

SE ÄVEN: Manchester City löner och kontrakt 2017

Vill förstärka med Pepe Reina

Manchester City inleder jakten på nytt efter en ny målvakt. Efter att Pep Guardiola anlänt till Etihad Stadium har The Citizens hämtat in Claudio Bravo från Barcelona men då chilenaren inte alls visat upp den form han hade i den spanska storklubben fortsätter letandet efter en ny målvakt. City har även gjort sig av med Willy Caballero vars kontrakt gick ut och som nu skrivit på för Chelsea och om det är tänkt att duon Bravo – Reina är den som gäller till nästa säsong återstår att se.

Den 34-årige målvakt som tidigare spelat i bland annat Liverpool och Bayern München är dock inte helt övertygad om sin framtid. Uppgifter från Italien tyder nämligen på att veteranen ligger i förhandlingar om att förlänga sitt kontrakt med Napoli då han trivs väldigt bra i klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply