Officiellt: Manchester City köper Danilo från Real Madrid

Officiellt Manchester City köper Danilo från Real Madrid

Danilo klar för Manchester City

Brassen lämnar Real Madrid efter två säsonger och skriver på för Manchester City. Engelsmännen betala 30 miljoner euro för Danilo som ansluter direkt till lagets försäsong i Los Angeles.

Det har pratats om en övergång för Danilo under en längre tid och på söndagsmorgonen blev det klart att han skriver på för Manchester City. Brasilianaren lämnade FC Porto för spel i Real Madrid sommaren 2015 men har inte alls lyckats visa sitt bästa jag i den spanska huvudstadsklubben och lämnar nu för spel i Premier League. 26-åringen skriver på ett femårskontrakt med Eastlands-klubben och ansluter direkt till försäsongsturnén i USA.

SE ÄVEN: Manchester City lönelista 2017

– Jag är otroligt glad över att komma till Manchester City. Jag har haft många intressenter men det har alltid varit ett mål för mig att spela under Pep Guardiola. Så fort jag hörde om intresset bestämde jag mig för att jag ville komma till City. Jag kan ser fram emot att komma igång och lära känna mina nya lagkamrater under de kommande veckorna, säger spelaren till klubbens officiella hemsida.

Manchester City sägs betala 30 miljoner euro plus bonusar på upp till 5 miljoner euro för Danilo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply