Officiellt: Marko Arnautovic klar för West Ham United

Officiellt Marko Arnautovic klar för West Ham United

West Ham värvar Arnautovic

Anfallaren lämnar Stoke City efter fyra säsonger och flyttar till West Ham United. 28-åringen blir West Hams dyraste värvning någonsin.

Marko Arnautovic lämnar Stoke City för spel i West Ham United, det står klart i helgen då den engelska huvudstadsklubben offentliggjorde övergången på sin officiella hemsida. Österrikaren skriver på för fem säsonger med Hammers och blir även klubbens dyraste spelare någonsin.

28-åringen kostar enligt transfermarkt 27,9 miljoner euro och Arnautovic är väldigt glad över att ha genomfört flytten.

– Det är speciellt för mig att vara en Wet Ham-spelare. Alla vet att West Ham är en stor klubb med en lång historia och jag är glad över att vara en del av den. Jag kan inte vänta på att få börja träna med mina nya lagkamrater. Fansen är galna i fotboll och det är något jag gillar, säger Arnautovic efter att ha skrivit på kontraktet.

SE ÄVEN: U21-EMs bästa startelva 2017

Även värvat Chicharito

Javier Chicharito Hernández återvänder till Premier League inför säsongen 2017/2018, det står klart på torsdagskvällen. Den engelska huvudstadsklubben bekräftar på sin officiella hemsida att man värvar mexikanen och inom kort kommer han presenteras hos sin nya klubb.

West Ham United är överens med Bayer Leverkusen om en affär och nu åker anfallaren till de brittiska öarna för att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen och skriva på kontraktet.

29-åringen som tidigare spelat i bland annat Manchester United och Real Madrid är även Mexikos bäste målskytt i landslaget någonsin.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply