Uppgifter: Riyad Mahrez tackar ja till spel i Roma

Riyad Mahrez tackar ja till spel i Roma

Roma leder jakten på Riyad Mahrez

Enligt uppgifter i italiensk media ska stjärnan tackat ja till spel i AS Roma den kommande säsongen. Leicester kräver drygt 33,5 miljoner euro för spelaren.

Redan i maj månad kom rapporter om att Riyad Mahrez bestämt sig för att lämna Leicester City. Spelaren som kom till den engelska succéklubben i januari 2014 från Le Havre har ryktats till flera klubben men nu ska han ta tagit ett beslut. Tidigare har klubbar som Atlético MadridLiverpool och framför allt Arsenal sagts jaga Mahrez men nu ska han ha valt spel på helt annat håll.

Enligt de senaste uppgifterna från Italien ska den offensive mittfältaren ha bestämt sig för spel i AS Roma den kommande säsongen. Mahrez ska vara överens med den italienska huvudstadsklubben men det fattas fortfarande en del innan en övergång ska bli klar. Roma måste även komma överens med Leicester City om en affär och den engelska klubben sägs kräva drygt 33,5 miljoner euro för spelaren.

SE ÄVEN: LISTA: Sju spelare som nobbade Leicester inför säsongen

Mahrez sitter för närvarande på ett kontrakt med Leicester som sträcker sig till och med sommaren 2020 och förlängde så sent som sommaren 2016.

Även om Mahrez bestämt sig för spel i Roma ger inte övriga klubbar upp. Då det fortfarande krävs en överenskommelse mellan de båda klubbarna ska bland annat Arsenal göra ett sista försök att övertala algeriern att spela sin fotboll på Emirates Stadium nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply