LISTA: Sju spelare som nobbade Leicester inför säsongen

LISTA: Sju spelare som nobbade Leicester inför säsongen

Sju spelare som tackade nej till Leicester City

Leicester City är klara seriesegrare 2015/2016 i Premier League. Laget som flyttades upp till Premier League inför säsongen från Championship har överraskat många och Claudio Ranieri har gjort ett otroligt jobb med klubben som en gång var i kris i den engelska andradivsionen. Klubbens ekonomi må inte tillåtta samma nivå som Manchester Citys löner eller Chelseas lönelista 2015-2016 men trots det har man vunnit Premier League då det redan var två omgångar kvar att spela. Man har hämtat in flera spelare som ingen hade en aning om vem de var för drygt ett år sen och som nu blivit till stjärnor över stora delar av Europa.

De regerande engelska mästarna fick in väldigt bra spelare som kämpade för laget men det finns även flertalet spelare som nobbade en flytt till klubben. Många av de ångrar säkert att de inte flyttade till klubben med Jamie VardyRiyad Mahrez o co och nu tänkte vi ta en titt på vilka spelare som nobbade Leicester City inför säsongen.

Spelarna som nobbade Leicester City

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flera listor som läst av tiotusentals läsare varje dag. De har handlat om allt från sämsta elvan som vunnit Premier League och Premier Leagues sämsta anfallare 2015/2016 till Premier Leagues fem mest hatade personer och de mest avskydda lagen i Premier League. Kolla gärna in listorna efter att vi gått igenom sju spelare som nobbade Leicester inför säsongen. Nu tänkte vi även ta en titt på sju spelare som kunde blivit engelska mästare denna säsong men istället valde att nobba för spel i mindre klubbar eller för mer pengar.

 

1. Jordan Veretout – Aston Villa

LISTA: Sju spelare som nobbade Leicester inför säsongen

Veretout har med största sannolikhet ångrat sig. Inför säsongen valde Veretout att skriva på för Aston Villa istället för Leicester City. Spelarens nuvarande lag ligger på helt andra sidan av tabellen, och har 15 poäng upp till närmsta motståndare.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply