Draxlers agent på plats i Barcelona för förhandlingar

Draxlers agent på plats i Barcelona för förhandlingar

PSG kan sälja Draxler till Barcelona

Spelarens agent fångades på bild när han anlände till Barcelonas flygplats El Prat och enligt BILD kommer förhandlingar om en flytt till FC Barcelona inledas inom kort.

Barcelona fortsätter att jaga ersättare efter att ha sålt Neymar till Paris Saint-Germain. Tidigare har det ryktats om att Dembele och Coutinho ska vara nära att skriva på för den spanska storklubben men på söndagsförmiddagen kommer en nyhet som överraskar de mesta. Tyska BILD kommer nämligen med uppgifter om att Julian Draxlers agent är på plats i Barcelona för att förhandla om en flytt i sommar. Tidningen publicerar även en bild på spelarens agent på Barcelonas flygplats och en affär sägs vara ganska nära att bli av.

Julian Draxler lämnade Wolfsburg för spel i Paris Saint-Germain i vintras men det har inte riktigt gått som tysken tänkt sig i den franska storklubben och nu kan PSG:s tyske landslagsspelare vara på väg att lämna Parc des Princes för spel i La Liga.

Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021 och kostade 40 miljoner euro att köpa loss när han lämnade Bundesliga i vintras. Vad den franska huvudstadsklubben kräver för att släppa spelaren under sommarens transferfönster är fortfarande oklart, men man sägs kräva minst de 40 miljoner som man betalade precis efter årsskiftet.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply