PSG vill värva Jan Oblak från Atlético Madrid

PSG vill värva Jan Oblak från Atlético Madrid

Efter Neymar – PSG vill värva Jan Oblak

Enligt portugisisk press vill den franska storklubben förstärka målvaktsposten och Atlético Madrids målvakt Jan Oblak sägs stå längst upp på önskelistan. Spelarens klausul ligger på 100 miljoner euro.

Paris Saint-Germain är långt ifrån nöjda efter efter att ha värvat Neymar för 222 miljoner euro och gjort honom till världens dyraste fotbollsspelare. Nu vill den franska huvudstadsklubben förstärka laget ännu mer och nu riktar man blickarna mot La Liga och Atlético Madrids målvakt Jan Oblak. PSG ska vara beredda att vara beredda att betala vad som krävs för att köpa loss den slovenske målvakten och Atlético som inte har något intresse av att sälja spelaren kräver spelarens utköpsklausul.

Det är portugisiska ABOLA som kommer med uppgifter om att spelarens agent Miha Mlakar haft ett möte med PSGs president Nasser Al-Khelaifi om en eventuell övergång till Parc des Princes under sommarens transferfönster. Tidningen skriver även att spelarens utköpsklausul på 100 miljoner euro inte ska vara några problem att betala för Ligue 1-klubben.

PSG vill värva Jan Oblak från Atlético Madrid

Problemet ska dock ligga i den spanska huvudstaden. Atlético Madrid har nämligen ett registreringsförbud hängande över sig, något som gör att man inte kan ta in någon ersättare om man säljer 24-åringen i sommar. Spelaren själv är medveten om situationen precis som Antoine Griezmann och kommer med största sannolikhet inte lämna den spanska huvudstadsklubben under sommaren.

För endast några veckor sen kom rapporter från spansk media att spelaren är på väg att förlänga sitt kontrakt med Atlético Madrid och därmed höja utköpsklausulen från 100 till 150 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply