Uppgifter: Kondogbia redo för läkarundersökning

bet365

Imorgon ska fransmannen slutföra övergången till Inter

Det är dan före dopparedan för Monacos Geoffrey Kondogbia. Enligt uppgifter kommer nämligen stjärnan att först imorgon genomföra sin läkarundersökning för att slutföra övergången till Inter.

Det blev en massiv kamp mellan Inter och Milan för den franske landslagsmittfältaren i Monaco, Geoffrey Kondogbia. Det blev slutligen en blåsvartrandig triumf över rivalerna och nu är det egentligen bara en tidsfråga innan vi kan titulera Geoffrey Kondogbia som storklubbens senaste tillskott.

Läs artikeln: TOPP 10: Högst värderade defensiva mittfältarna i världen

Enligt tidigare uppgifter ska övergångssumman landa på hissnande 40 miljoner euro plus prestationsbaserad bonus för Nerazzurri, som också ska betala en årslön värd fem miljoner euro till stjärnan. Ett femårskontrakt ska det vara som väntar i Milano för den eftertraktade mittfältaren.

Läkarundersöks imorgon förmiddag

Nu rapporterar Sky Sport Italia också gällande när den obligatoriska läkarundersökningen kommer att genomföras för stjärnan. Denna kommer enligt uppgifterna att ta plats redan imorgon, måndag och tidpunkten för denna ska vara mellan klockan nio och tolv, lokal tid. därefter ska en övergång kunna slutföras helt för spelaren.

Det råder samtidigt spekulationer gällande hur Inter ska hantera situationen nu ekonomiskt. Dels har rapporter sagt att Mateo Kovacic, kroatisk landslagsman och stort löfte på mittfältet, kan komma att offras och även andra mittfältare har nämnts i sammanhanget. Och frågan är om Inter, trots försäljningar, går jämnt ut ekonomiskt i investering och försäljning.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply