Uppgifter: Fenerbahce matchar Robin van Persies lönekrav

bet365
bet365

Galatasaray har nyligen nobbat Manchester United-stjärnan

Den ena Istanbul-klubben drog sig ur jakten på Robin van Persie. Nu kan den holländske stjärnan istället vara på väg till den andra. Enligt italiensk media ska Fenerbahce nämligen försöka värva honom.

Uppgifter har tidigare den här sommaren länkat Robin van Persie till Super Lïg-mästarna Galatasaray, men nyligen har den turkiska storklubben förklarat att spelaren är alldeles för dyr för att  en värvning skulle kunna ske. Nu kommer däremot uppgifter som säger att det kan bli Istanbul trots allt för Manchester United-stjärnan.

Turkiet högaktuellt på nytt

Enligt den italienska tabloiden Gazzetta dello Sport ska nu nämligen rivalen Fenerbahce vara villiga att möta spelarens lönekrav, vilket var ett av de största problemen för Galatasaray. Stjärnan har dessutom själv vid ett tidigare tillfälle det här året öppnat för att lämna Old Trafford för att ge sig själv mer speltid.

Han står dessutom bara under kontrakt med Premier League-fyran över nästa säsong, vilket betyder att en försäljning måste ske nu eller senast i vinter om The Red Devils vill dra in lite pengar på landslagsmannen. Den 31-årige anfallaren värderas idag av Transfermarkt.de till 25 miljoner euro och mäktade med totalt tolv mål för The Red Devils på 31 matcher förra säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365