bet365

Chicharito byter Real Madrid mot Atlético Madrid?

Javier Hernandez kanske kan bo kvar i Madrid

Den mexikanske landslagsmannen Javier Hernandez spelade på lån hos Real Madrid den gångna säsongen. Nu kommer rapporter oma tt Manchester United-spelaren kan dra på sig matchtröjan hos Madrid-rivalen Atlético Madrid i höst.

Javier Hernandez är en av väldigt många spelare som förmodligen kommer att byta klubb innan transferfönstret stänger i slutet av sommaren. Förra säsongen spelade den mexikanske landslagsanfallaren för den spanska storklubben Real Madrid, på lån från brittiska storklubben Manchester United, totalt 35 matcher för Los Blancos, med nio mål och nio assist som resultat poängmässigt.

Men i den spanska ligatvåan blir han nu inte kvar och stjärnan som tillhör The Red Devils fortfarande, med ett år kvar på kontraktet, ingår inte i Louis van Gaals planer. Det kommer med andra ord förmodligen bli en försäljning eller ny utlåning för den rutinerade 27-åringen nästa säsong.

Vicente Calderon – ett alternativ för Chicharito

Och uppgifter kommer idag från Fox Sports som något överraskande öppnar dörren för vidare vistelse i Madrid. Det är däremot inte Real Madrid som tänkt om gällande spelaren, utan rivalen Atlético Madrid ska vara sugna på att ge anfallaren chansen. Javier Hernandez har tidigare länkats till bland annat MLS, men kanske lockar en flytt till Vicente Calderon tillräckligt mycket för Chicharito.

Han har totalt under sin karriär representerat sitt hemland Mexiko i totalt 72 landskamper, med ett utmärkt målfacit på 39 kassar. Det nu pågående Copa America har stjärnan däremot valt att stå över den här gången.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply