Benzema till Inter? Inter vill köpa Karim Benzema från Real Madrid!

Inter vill köpa Karim Benzema från Real Madrid

Benzema till Inter? Inter jagar ersättare till Mauro Icardi!

Benzema till Inter? Enligt italiensk media är den italienska storklubben ute efter en ersättare till Mauro Icardi om argentinaren skulle komma att lämna klubben i sommar. 

Många storklubbar runt om i Europa jagar Inter-anfallaren Mauro Icardi. Argentinaren som fyllde 23 år i februari månad har denna säsong gjort 12 mål på 26 matcher i den svartblåa tröjan och flera klubbar sägs vilja köpa loss anfallaren. Bland annat har italiensk media skrivit om att Jose Mourinho jagar Mauro Icardi tillsammans med lagkamraten João Miranda till sitt nya projekt som blivande tränare i Manchester United. Även PSG ska vara intresserade samtidigt som det pratats om en eventuell flytt till Real Madrid.

Nu kommer rapporter om att Serie A-klubben har tänkt ut ett namn som ska ersätta argentinaren om han lämnar Guiseppe Meazza i sommar. Corriere dello Sport skriver att Inter med ägaren Erick Thohir i spetsen kommer att ta kontrakt med Real Madrid för att försöka köpa loss Karim Benzema för att ersätta Icardi. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift att locka till sig fransmannen som har en lön på nästan 9 miljoner pund per säsong. Detta samtidigt som Real Madrid kräver en summa på närmare 500 miljoner kronor för fransmannen som under den senaste tiden dragits in i flera utredningar i hemlandet Frankrike. Bland annat för utpressning och pengartvättning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365