Manchester United kan sälja Memphis Depay

Manchester United kan sälja Memphis Depay

Manchester United kan sälja flera spelare

Enligt brittisk media vill Manchester United gör av sig med fyra spelare i sommar och en av de sägs vara holländaren Memphis Depay som anslöt så sent som förra sommaren.

Louis van Gaal kommer med största sannolikhet inte att fortsätta som tränare för Manchester United över nästa säsong. Det mesta talar för att det blir antingen Jose Mourinho eller Ryan Giggs som tar över tränarjobbet på Old Trafford men i vilket fall som helst ska klubben ha bestämt sig för att rensa i spelartruppen och göra sig av med flertalet spelare.

The Sun skriver bland annat att Memphis Depay, som kostade klubben 25 miljoner pund i somras, kommer att säljas då holländaren inte nått upp till den nivå som Old Trafford-klubbens ledning hoppats när man köpa spelaren. United ska ha meddelat att man kommer att lyssna på bud på spelaren som denna säsong endast stått för två mål på 23 matcher, ett facit som man i klubben inte ska vara särskillt nöjda med.

 Fler spelare på väg bort

Det är inte bara Memphis Depay som kan komma att lämna klubben i sommar. Förutom holländaren skriver The Sun även att bland annat Morgan Schneiderlin, Phil Jones och Marcos Rojo kan vara på väg att lämna Old Trafford efter att inte ha stått för några övertygande insatser.

Tidigare har det även nämns att Sergio Romero skulle vara på väg till River Plate, något som han dock har dementerat. Romero som kom från Sampdoria 2015 berättade för argentinsk press att han ville stanna i sin nuvarande klubb.

– Ingen har pratat med mig, det där är ett rykte som kom ut i pressen men jag är fokuserad på Manchester, sa spelaren själv till pressen som hade samlats på flygplatsen när 29-åringen landade i Argentina inför landslagsuppehållet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply