Juventus vill köpa Anthony Martial från Manchester United

Juventus vill köpa Anthony Martial från Manchester United

Anthony Martial till Serie A och Juventus?

Enligt den brittiska siten TMW vill Serie A-klubben köpa loss Anthony Martial från Manchester United som ersättare till Álvaro Morata i sommar.

Det var många som kritiserade köpet när Anthony Martial blev klar för Manchester United då han kom från AS Monaco. Fransmannen har dock presterat bättre än förväntat och har stått för sju mål på 24 matcher i Premier League där han blivit en startspelare för Louis van Gaal som till en början inte verkade riktigt nöjd med spelarköpet.

Spelaren som är född i december 1995 har blommat ut sen flytten från Ligue 1 och nu börjar andra storklubbar i Europa få upp ögonen för spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019. Enligt TMW ska Juventus vara beredda att lägga ett bud på spelaren och värva honom som ersättare till spanjoren Álvaro Morata som med största sannolikhet kommer att lämna Turin för att flytta tillbaka till Madrid efter sommarens EM-slutspel i Frankrike.

Förutom Martial ska Juventus även ha Paris Saint-Germains uruguayanske anfallare Edinson Cavani på önskelistan över spelare som man vill förstärka laget med till nästa säsong.

Martial vill stanna i United

Spelaren säger själv till tidningen Metro att han gärna stanna på Old Trafford under många år till.

– Premier League är mer fysiskt krävande än Ligue 1. Jag älskar engelsk fotboll och för mig är det den bästa i världen. Jag hoppas kunna stanna här i många år, sa spelaren till Metro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply