Lasse Granqvist totalsågar det svenska landslaget

TV-experten går hårt mot Erik Hamrén och landslaget

Många röster har höjts den senaste tiden om Erik Hamréns framtid i landslaget. En majoritet av det svenska folket vill att Hamrén ska avgå och experten Lasse Granqvist tycker detsamma.

Landslaget är inte i sin bästa form just nu och i FIFA:s senaste världsrankingen tangerade man bottenplaceringen 45, en placering man haft en gång tidigare. Naturligtvis har förbundskaptenen Erik Hamrén fått utstå en hel del kritik på grund av de svaga resultaten och en hel del svenska fotbollsexperter går också till attack mot landslaget. En av dem är Lasse Granqvist.

MISSA INTE: Topp 10: Allsvenskans mest värdefulla spelare.

– Jag tycker innehållet i det han säger är bra, han tar inte i för mycket och försöker adressera fotbollsåskådare med ”vi vill också till Frankrike, tro på oss”. Okej, men det spelar ingen roll. Fotbollsåskådaren tittar på innehåll och innehållet i svensk landslagsfotboll är den fullständigt fruktansvärda upplevelsen hemma mot Österrike. Ett svenskt fotbollslandslag på hemmaplan som är se genomruttet. Nu blir jag irriterad igen känner jag. Det var inte klokt. Sedan börjar man surra efteråt om någon enskild prestation, någon enskild passning och studs eller vad det var. Det är inte det det handlar om. Det här landslaget är in i helvete för dåligt. Punkt slut, säger Granqvist i podcasten Sporthuset.

Finns bara en sak som kan rädda Hamrén

Det ska heller inte finnas någon möjlighet till att han ska ändra sin synpunkt, förutom möjligtvis en:
– Dessvärre är det för sent. För skadan är redan gjord. Det kan vända. Det är att Sverige kvalificerar sig för EM och går överraskande till en semifinal. Då kan det vända.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply