Fernando Torres klar för japansk klubb

Fernando Torres klar för japansk klubb

Bekräftar inom kort – på väg till Japan

Spelarflykten från Europa till Asien fortsätter. Nu kommer Torres själv och berättar om att han kommer att lämna, och när det kommer att ske.

Efter många år i Atletico Madrid så är det nu alltså över. Den 34-årige anfallaren Fernando Torres berättar om att han kommer att lämna för den japanska klubben Sagan Tosu. Något som ska bekräftas på ett gym som spelaren själv äger i Madrid.

Kan gå till Japan

LÄS MER: Rasmus Dahlin lön

När Spaniens VM-trupp 2018 togs ut så fanns, inte helt oväntat, Fernando Torres namn inte med. Det kommer göra att han får all tid han behöver för att i lugn och ro leta upp sin nästa klubb-

Det har tidigare ryktats om att den japanska ligan ska vara ett alternativ, där bland annat Andres Iniesta kommer att spela efter VM 2018. På Twitter råkade faktiskt den Japanska Ligans officiella konto bekräfta Torres klar för en klubb, något som de dock fick ta tillbaka i efterhand.

Torres har själv bekräftat att det inte kommer bli spel i Europa. Troligtvis lutar det mot Japan eller nordamerikanska MLS i så fall. Något som bekräftas inom två veckor, enligt AS.

– Jag har fått mängder av erbjudande. Från Frankrike, Tyskland och till och med Spanien. Men jag har aldrig övervägt att spela en annan europeisk klubb, säger Torres.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply