Uppgifter: Juventus tvingas storstäda för att värva Cristiano Ronaldo

Uppgifter: Juventus tvingas storstäda för att värva Cristiano Ronaldo

Juventus tvingas sälja tre spelare för att köpa ‘CR7’

Enligt spansk radio sitter Juventus i en svår situation om man vill värva Cristiano Ronaldo. Man måste nämligen sälja några av sina bästa spelare för att kunna hämta in portugisen. Detta för att inte straffas av UEFA Financial Fair Play.

För varje timme som går kommer Cristiano Ronaldo allt närmre en flytt till Serie A och Juventus. Den portugisiske superstjärnan har inte många dagar kvar som Real Madrid-spelare och Juventus tvingas redan nu förbereda för spelarens ankomst. Det handlar inte bara om att betala de 100 miljoner euro som krävs för att köpa loss spelaren. Man måste även göra sig av med tre spelare för att inte riskera att straffas av UEFA på grund av Financial Fair Play. Den gamla damen har därför startat operation försäljning och det är tre namn som kommer att behöva offras för att hämta in ‘CR7’.

Det är den spanska radiostationen Onda Cero som i sitt program El Transistor menar att Juventus behöver sälja för att kunna hämta in superstjärnan. Det handlar om Gonzalo Higuaín och Rugani till Chelsea samt Alex Sandro som ska vara nära en flytt till Manchester United.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Juventus-stjänorna

Real Madrids nye tränare Julen Lopetegui ska redan vara informerad om att han inte kommer kunna räkna med Cristiano Ronaldo under den kommande säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply