Erik ten Hag kan inte acceptera Cristiano Ronaldos senaste beteende !

Erik ten Hag kan inte acceptera Cristiano Ronaldos senaste beteende !
bet365

Erik ten Hag, huvudtränare i Manchester United, talade med Manchester Evening News om Cristiano Ronaldos avgång från laget Se och spela på fotboll live =>

”Jag har velat att han ska stanna hela tiden”, sade Erik. ”Men han ville lämna.”

Cristiano Ronaldo har inte längre något kontrakt med Manchester United, vilket vi alla vet. Detta beror på att han och parterna strax före VM i Qatar pratade om att avsluta det kontrakt de hade. Intervjun som Piers Morgan gjorde med Ronaldo hade stor betydelse för detta beslut; under det uppmärksammade mötet gick Cristiano till attack mot sin klubb och tränaren Erik ten Hag.

i en intervju med Manchester Evening News har tränaren reagerat på situationen. Och vissa kan säga att han slår tillbaka mot Ronaldo.

Det måste få konsekvenser för en klubb när de accepterar en sådan intervju. Men han kände också till konsekvenserna innan han gjorde detta. Tränaren berättade dock aldrig för mig att han ville lämna, säger han som anslöt sig sommaren förra året.

Vi ville att Cristiano Ronaldo skulle stanna i Manchester United.

I intervjun, som visades nio dagar innan Cristiano Ronaldo bestämde sig för att bryta sitt kontrakt med Ajax, sa han att han ”inte har någon respekt” för Erik ten Hag. Se och spela på fotboll live =>

Att döma av intervjun stod det klart att Ronaldo skulle lämna. Jag tyckte inte att det var nödvändigt att diskutera något som redan var så uppenbart för oss.

Ten Hag vill dock inte specifikt ta upp uttalandet.

Det stämmer att det under sommaren och hösten rådde stor oro kring Ronaldos framtid. Han deltog till en början inte i klubbens träningsläger, vilket orsakade oro för den fysiska konditionen hos alla. Samtidigt diskuterade båda parter hans eventuella avgång utan att Ronaldo själv fick någon klarhet i om han faktiskt ville lämna eller stanna.

Ronaldo ska ha sagt att han först ville stanna, men att situationen blev omöjlig att lösa. Bland annat lämnade han träningen i början av förra sommaren och vägrade att bli utbytt i en höstligamatch.

Erik ten Hag berättar själv: ”Jag såg intervjun”

”Jag är redo att gå vidare”, förklarade Erik ten Hag, ”och vår ambition är att ha Cristiano Ronaldo som en del av Uniteds projekt.” Se och spela på fotboll live =>

” Vi ville att han skulle skriva under med Manchester United eftersom han är en enastående spelare. Men jag vill inte svara på om jag kommer att förlåta hans tidigare handlingar eller ej. Jag är dock öppen för att prata om det med honom”, så varför skulle jag inte vara det?

”Men när intervjun publicerades hade de redan gjort slut och var inte längre på talbar fot ”

 

”Jag såg intervjun… ja, i alla fall det mesta av den. Det är en del av mitt jobb eftersom det är ett ganska offentligt fall. jag deltog i Uefa-konferensen när den kom ut och det är onödigt att säga att det gick snabbt att höra”

Ten Hag betonar dock att han inte har någon lust att tänka på deras relation nu.

”Jag har velat att han ska stanna hela tiden. Men han var helt klart inställd på att åka, och när en spelare verkligen inte vill vara i en klubb är det bäst för dem att lämna. Ryktena går om att Ronaldo kan flytta till saudiarabiska Al-Nassr och skriva på ett avtal värt 2,2 miljarder utöver fortsatt VM-spel”

Cristiano Ronaldo som brukade spela  i den Portugisiska VM-truppen Vem vinner VM 2022? Portugal har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365